Toverpot 2019.

Ook dit jaar organiseert Stichting Volleybal Utrecht (SVU) het welbekende Toverpot Toernooi. Net als andere jaren vindt dit toernooi plaats in het weekend voor de start van de competitie en is dit de uitgelezen, maar ook de laatste kans om je als team startklaar te maken voordat de echte wedstrijden gaan beginnen.

Het toernooi vindt dit jaar plaats op 14 september en we spelen weer in Sportcentrum Galgenwaard. Het toernooi is bedoeld voor teams die spelen in de 4e klasse t/m 3e divisie. Past jouw team hierin? Schrijf je dan snel hieronder in! Speel je op een hoger niveau, maar wil je graag een oefenwedstrijd spelen, neem dan contact met ons op. Dan kijken we wat we kunnen regelen.

Het toernooi is opgezet voor de Utrechtse volleybalverenigingen, maar alle andere verenigingen van buiten de stad Utrecht zijn welkom en bij deze van harte uitgenodigd. Elk jaar doen er meer dan 50 teams en 500 spelers mee dus vergeet je niet snel in te schrijven want VOL=VOL!

Vanaf 18:00 zullen er een aantal (top-)divisie oefenwedstrijden gespeeld worden en aansluitend barst het (gratis) feest weer los in de Heksenketel.

9:30 Zaal open
10:00-18:00 Wedstrijden
18:00-22:00 Demowedstrijden
22:00-04:00 Feest

Stichting TEGENKRACHT.

Stichting Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan, te doorstaan en te herstellen na de behandeling. Dit jaar willen we met Toverpot geld ophalen voor deze stichting. Wanneer je je inschrijft voor het toernooi kun je aanvinken of je €2,50 extra wilt betalen om op deze manier een steentje bij te dragen om deze stichting financieel te ondersteunen. Voor meer informatie zie het filmpje.

Inschrijven

De inschrijfkosten bedragen 50,- per team, waarbij je vrijwillig €2,50 extra kunt betalen wat gedoneerd zal worden aan stichting Tegenkracht.

De inschrijvingen is gesloten.
Er zijn nog (zeer) beperk mogelijkheden om alsnog mee te doen. Stuur dan een mailtje naar zaal@toverpot.nl dan overleggen we met je wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Sportcentrum Galgenwaard:
Herculesplein 341
3584 AA Utrecht
Email: zaal@toverpot.nl
Het Toverpottoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door :
Vereniging Sport
Utrecht Vereniging Sport
Utrecht Webish
Internetservice
Copyright © 2019 Stichting Volleybal Utrecht
zaal@toverpot.nl