пї Toverpot 2023

Toverpot 2023.

Ook dit jaar organiseert Stichting Volleybal Utrecht het Toverpot Openings Toernooi. Net als andere jaren vindt dit toernooi plaats in het weekend vóór de start van de competitie en is dit de uitgelezen, maar ook de laatste kans om je als team startklaar te maken voorcompetitie. Het toernooi vindt dit jaar plaats op 16 september en we spelen weer in Sportcentrum Galgenwaard.

Het plan was om dit jaar het jeugdtoernooi en het seniorentoernooi op dezelfde zaterdag in De Galgenwaard te organiseren. Helaas zijn er nog te weinig inschrijvingen van jeugdteams om een goed toernooi neer te zetten. Het jeugdtoernooi gaat helaas niet door. De senioren spelen in de middag en is bedoeld voor teams die spelen in de 4e klasse t/m 3e divisie. Past jouw team hierin? Schrijf je dan hieronder in!

Recreantenteams zijn natuurlijk ook van harte welkom, bepaal dan in onderling overleg op welk niveau jullie het best kunnen spelen. Mixteams schrijven zich in bij de heren

Het toernooi is opgezet voor de Utrechtse volleybalverenigingen, maar alle andere verenigingen van buiten de stad Utrecht zijn welkom en bij deze van harte uitgenodigd. Je kunt je inschrijven tot uiterlijk vrijdag 8 september! Wil je na deze datum nog aanmelden, dan kun je ons mailen en kijken we naar de mogelijkheden.

In principe worden er op alle niveau's 3-kampen gespeeld. Als er op een niveau 4 of 5 teams zijn, spelen die op 2 velden naast elkaar. De wedstrijden worden gefloten en geteld door de teams die op dat moment niet spelen. Dit is ook een mooi moment om als (beginnende) scheidsrechter ervaring op te doen.

Toernooi Kosten Tijd Wedstrijden van
C-Jeugd €30,- 09.00-11.00 30 minuten
A/B-Jeugd €35,- 11.00-14.00 45 minuten
Senioren €40,- 14.00-17.30 70 minuten
Avond Demowedstrijden VV Utrecht Dames 2

Inschrijven

De inschrijvingen is gesloten.
Contact ? Email naar: zaal@toverpot.nl of jeugd@toverpot.nl

Het Toverpottoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door :
Vereniging Sport
Utrecht Vereniging Sport
Utrecht Webish
Internetservice
Restautrant Vroeg De ckartfabrique Brouwerij Maximus LindoBeach VolleybalDirect Webish
Internetservice Webish
Internetservice Beachvolleybal Utrecht
zaal@toverpot.nl
Copyright © 2023 Stichting Volleybal Utrecht