Toverpot 2020.

Ook dit jaar organiseert Stichting Volleybal Utrecht (SVU) het welbekende Toverpot Toernooi. Net als andere jaren vindt dit toernooi plaats in het weekend voor de start van de competitie en is dit de uitgelezen, maar ook de laatste kans om je als team startklaar te maken voordat de echte wedstrijden gaan beginnen.

Het toernooi vindt dit jaar plaats op 12 september en we spelen weer in Sportcentrum Galgenwaard. Het toernooi is bedoeld voor teams die spelen in de 4e klasse t/m 3e divisie. Past jouw team hierin? Schrijf je dan snel hieronder in! Speel je op een hoger niveau, maar wil je graag een oefenwedstrijd spelen, neem dan contact met ons op. Dan kijken we wat we kunnen regelen.

Het toernooi is opgezet voor de Utrechtse volleybalverenigingen, maar alle andere verenigingen van buiten de stad Utrecht zijn welkom en bij deze van harte uitgenodigd. Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 5 september! Wil je na deze datum nog aanmelden, dan kun je ons mailen en kijken we naar de mogelijkheden.

Het thema is JUNGLE!

We willen jullie er wel op attenderen dat het Toverpot Toernooi onder voorbehoud van goedkeuring van de overheid wordt gespeeld vanwege COVID-19. We zullen de nodige maatregelen treffen zodat het toernooi Coronaproof is. Om het aantal mensen in de hal te beperken zal het toernooi worden opgedeeld in een ochtendshift en een middagshift. Een week van tevoren ontvang je het toernooischema en weet je of je in de ochtend (9.30u tot 13.30u) of middag (14u tot 18u) bent ingedeeld.

Het feest kan helaas niet doorgaan, maar vanaf 18:00u zullen er een aantal demowedstrijden gespeeld worden op (top-)divisie niveau.
We gaan natuurlijk uit van het positieve, dus schrijf je snel in! Houd de berichtgeving wel goed in de gaten.

9:30-13:30 Toernooi ochtendgroep
14:00-18:00 Toernooi middaggroep
18:00-22:00 Demowedstrijden

Stichting TEGENKRACHT.

Stichting Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan, te doorstaan en te herstellen na de behandeling. Dit jaar willen we met Toverpot geld ophalen voor deze stichting. Wanneer je je inschrijft voor het toernooi kun je aanvinken of je €2,50 extra wilt betalen om op deze manier een steentje bij te dragen om deze stichting financieel te ondersteunen. Voor meer informatie zie het filmpje.

Inschrijven

De inschrijfkosten bedragen 50,- per team, waarbij je €2,50 extra kunt betalen wat gedoneerd zal worden aan stichting Tegenkracht.

De inschrijvingen is (nog) gesloten.
Contact ? Email naar: zaal@toverpot.nl

Het Toverpottoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door :
Vereniging Sport
Utrecht Vereniging Sport
Utrecht Webish
Internetservice
Restautrant Vroeg De ckartfabrique Brouwerij Maximus LindoBeach VolleybalDirect Webish
Internetservice Webish
Internetservice Beachvolleybal Utrecht
zaal@toverpot.nl
Copyright © 2020 Stichting Volleybal Utrecht